VIDEO/ “Zbardhet” Rruga e Kombit, bora e papastruar krijon vështirësi në qarkullim

Reshjet e dëborës kanë bllokuar disa akse rrugore në vend dhe ka krijuar vështirësi në qarkullimin e mjeteve.

Në Rrugën e Kombit ka vështirësi në qarkullim, teksa bora ende nuk është pastruar dhe reshjet vazhdojnë.

Vështirësi ka pasur edhe në akse të tjera në vend si aksi Përrenjas-Qafë Thanë, ndërsa është bllokuar Rruga e Arbrit,Cu dhi Kamp-Qafshtamë, dhe Bruzë Mal-Shkretë.

Policia u ka bërë apel drejteusve të mjeteve që të përdorin gomat dimërore dhe zinxhir në qarkullim.


Shtuar 25.11.2023 16:49