VIDEO/ Katër gra zbuluan se po dilnin me të njëjtin burrë, për t’u hakmarrë i përgatitën një surprizë të pakëndshme

Kur katër gra zbuluan se po dilnin me të njëjtin burrë, vendosën të bashkojnë forcat dhe t’i përgatisin një surprizë të pakëndshme për t’u hakmarrë. Ai me siguri nuk e priste atë që pasoi, e kapur në një video që u bë virale në TikTok.

Siç shohim, njëra prej tyre qëndron në hyrje të shtëpisë së tij dhe e thërret jashtë duke e pyetur nëse i pëlqen veshja e saj. Ndërkohë, tre të tjerët presin të fshehura në qoshe dhe kur ajo e pyet nëse dëshiron të takohet me miqtë e saj, papritur i shfaqen përballë, me reagimin e tij, të paktën, të sikletshëm.

Gruaja që xhiroi videon, Amanda , e takoi atë përmes platformës së takimeve në internet Hinge në shkurt dhe ata u takuan për gjashtë javë. Por shpejt ajo vuri re se ai po sillej disi në mënyrë të çuditshme ndaj saj: për shembull, ai zhdukej për periudha të gjata kohore ose nuk ndiqte planet që bënin së bashku, pastaj krijonte justifikime absurde.

Një ditë Amanda mori një mesazh privat në Instagram nga një grua tjetër duke e pyetur nëse po dilte me të. Kështu ajo mësoi se ky burrë kishte jo një, jo dy, por katër dashnore në të njëjtën kohë.

@_glamanda_ #cheatersgettingcaught #cheatersgettingcaugh #liar #cheaterscaught #MyDolceMoment ♬ Oh No – Kreepa


Shtuar 21.10.2023 20:42