Vëmendje! Xhama të zinj në makina, policia ndëshkon me gjoba të majme shoferët

Policia Rrugore e Tiranës ka nisur ndëshkimin me gjoba të shoferëve që kanë xhama të errët në mjetet e tyre.

Policia bën me dije se janë ndëshkuar të gjithë shoferët të cilët përdorin xhama të errësuar mbi standardet e lejuara dhe ata të cilët kanë xhamin e parë ballor të riveshur, veprim ky i ndaluar.

“Kujdes! Siguria në rrugë fillon nga respektimi i rregullave! Mos lejoni që një zgjedhje e gabuar t’ju kushtojë gjobë”, është apeli i uniformave./albeu.com


Shtuar 21.11.2023 13:23