Ushtria shqiptare merr komandën e forcave të NATO-s në kufi më Rusinë

Kontigjenti i ushtrisë shqiptare ka marrë komandën e forcave të NATO-s në kufi më Rusinë. Lajmin e ka dhënë Prezenca e NATO-s.

“Kontingjenti shqiptar i Grupit Battle eFP të Letonisë mbajti së fundmi ceremoninë e transferimit të autoritetit në kampin Adazi. Duam të falënderojmë anëtarët që po shkojnë në shtëpi për punën dhe përkushtimin e tyre të palodhur dhe mirëpresim anëtarët e ardhshëm në mision!”, thuhet në njoftimin e Prezencës së NATO-s, ndërsa janë publikuar edhe pamje nga ceremonia e zhvilluar.

 


Shtuar 31.12.2021 15:24