Ushtarët izraelitë lëshojnë të shtëna paralajmëruese në drejtim të protestuesve libanezë që kaluan kufirin

Forcat e Mbrojtjes së Izraelit (IDF) thonë se janë lëshuar të shtënë paralajmëruese ndaj protestuesve pro-palestinezë të cilët kaluan kufirin nga Libani në Izrael.

“Pak më parë, tanket e IDF lëshuan të shtëna paralajmëruese drejt një numri protestueshis që kaluan nga Libani në territorin Izraelit,” shkroi IDF në Twitter.

 

“Pro-palestinezët sabotuan gardhin dhe ndezën një zjarr në zonë përpara se të ktheheshin në territorin libanez”./albeu.com

 

 


Shtuar 14.05.2021 15:48