U mendua se përfundoi, Amber Heard apelon gjyqin për shpifje kundër Johnny Depp

Duket se konflikti mes Johnny Depp dhe Amber Heard nuk do të merrte fond kaq shumë.

Kjo e fundit, mesa duket e ka apeluar vendimin që i dha të drejtë Depp.

Siç njoftoi vendimin e kaluar, Amber Heard paraqiti një apel kundër rezultatit të gjyqit që e pa sfidonte ish-rrjetin e saj Johnny Depp në gjykatë, duke dalë e dërrmuar dhe duke e dënuar atë të paguajë mbi dhjetë milionë dollarë dëmshpërblim. Dëgjuar thotë se “gabimet” e bëra gjatë gjyqit Fairfax, Virxhinia penguan një vendim “të drejtë”.

“Ne mendojmë se gjykata ka bërë gabime që kanë një vendim të drejtë në me amendamentin e parë për lirinë e shprehjes”, tha një zëdhënës i aktorëve, të cilët Depp kishte paditur për shpifjen në një artikull të botuar në ëashington Post, në të cilin ajo, pa përmendur emrin e ish-ndërit të saj, e konsiderojnë veten si “të mbijetuar të dhunës në familje”.

Nga ana e tij, Johnny Depp tha se ishte “i sigurt” se apelimi nuk do të bëjë të gjitha këto: “Juria – tha një zëdhënës i aktorit – dëgjon provat e të gjithë të dënuarit gjatë një gjyqi gjashtë-javor dhe arriti një vendim të qartë dhe të qartë. unanim, se ka qenë Amber ajo që ka shpifur disa herë për zotin Depp. Ne kemi besim në argumentet tona dhe se vendimi nuk do të ndryshohet.”