Trupi juaj tregon se jeni të pakënaqur në dashuri: Çfarë sinjalesh ju dërgon kur jeni me njeriun e gabuar

Shumë refuzojnë të pranojnë se nuk janë të lumtur në një lidhje, nga frika e të qenit vetëm.

Trupi i njeriut reagon ndaj dhimbjes fizike, nxehtësisë, të ftohtit dhe stimujve të tjerë të jashtëm. Megjithatë, ndoshta nuk e keni ditur se trupi reagon sa herë që ndjen se është në rrezik ose diku që nuk duhet të jetë, shkruan albeu.com.

Kjo është arsyeja pse nuk duhet të injoroni sinjalet e trupit kur bëhet fjalë për dashurinë.

Trupi juaj mund të njohë kur nuk jeni të lumtur në një lidhje, edhe nëse gjeni justifikim për sjelljen e partnerit ose shtypni të gjitha mendimet negative për të, duke bindur veten se jeni të lumtur dhe të bukur. Shumë refuzojnë të pranojnë se nuk janë të lumtur në një lidhje, nga frika e të qenit vetëm.

Ju nuk mund t’i kontrolloni këto sinjale të trupit. Thjesht mendoni për historitë e njerëzve që përjetojnë sulme paniku ose fillojnë të marrin frymë vështirë kur kalojnë nëpër situata stresuese.

Këtu janë sinjalet që ai na dërgon kur personi që duam nuk është i duhuri për ne:

1. Buzëqeshni më rrallë

Një person zakonisht bëhet i sinqertë me veten vetëm kur është vetëm në fund të ditës. Nëse buzëqeshja juaj shuhet nga fytyra sa herë që mendoni për partnerin tuaj, ka shumë mundësi që thjesht të mos jeni të lumtur në marrëdhënien tuaj.

2. Keni humbur besimin tuaj

Kur bëhet fjalë për dashurinë e vërtetë, ju lulëzoni nga brenda. Ju vazhdimisht ndiheni të dëshiruar dhe të dashur, dhe këto janë ndjenja që çojnë në rritjen e vetëbesimit. Nëse, nga ana tjetër, vazhdimisht mendoni nëse keni bërë diçka siç duhet, vazhdimisht vini në dyshim vlerën dhe arritjet tuaja, dhe në të njëjtën kohë vetëbesimi juaj vazhdimisht bie, me shumë mundësi jeni me një partner që nuk ka një ndikim të mirë tek ju.

3. Jeni të rraskapitur si emocionalisht ashtu edhe fizikisht

Kur je i dashuruar lumturisht, ndihesh sikur mund të arrish gjithçka në botë. Kjo ndodh sepse një partner i mirë ju jep motivim dhe ju inkurajon të ecni përpara. Nëse, nga ana tjetër, jeni të rraskapitur mendërisht dhe fizikisht pas kohës që keni kaluar me partnerin tuaj, ai nuk është i duhuri për ju. Ky lodhje mund t’ju bëjë të braktisni planet tuaja dhe të neglizhoni njerëzit dhe gjërat që ju pëlqejnë vërtet.

4. Nuk fle mirë

Ngjarjet e shumta të jetës dhe streset e përditshme mund të shkaktojnë pagjumësi dhe njëra prej tyre është padyshim mospërmbushja emocionale, e cila ndihet nga njerëzit që janë vetëm dhe të trishtuar për këtë, por edhe nga ata që janë në marrëdhënie të pakënaqur. Pranë partnerit duhet të flini të qetë dhe të relaksuar dhe nëse nuk jeni në gjendje të flini lehtë dhe të qetë, është koha të pyesni veten nëse jeni me mashkullin e duhur. /albeu.com/