Trupat ruse “pushtojnë” sheshin para Kremlinit në pritje të Vitit të Ri

Rusia ka nisur përgatitjet për pritjen e Vitit të Ri 2023 në kryeqytet edhe pse prej muajsh vijon bombardimet në Ukrainë.

Policia ruse dhe ushtarakët e Rosguardia (Gardës Kombëtare) shihen duke ecur në Sheshin e Kuq, i cili është mbyllur për festime në natën e Vitit të Ri, me Katedralen e Shën Vasilit në sfond, në Moskë, Rusi.