Tirana dhe Shkodra mbajnë rekord, shpërndarja e rasteve aktive sipas qarqeve

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë konfirmuar 888 raste të reja me COVID-19. Gjithashtu janë shënuar edhe 3 viktima, një qytetar 40 vjeç nga Shkodra, një qytetar 77 vjeç nga Tirana dhe një qytetar 84 vjeç nga Dibra.

Në vendin tonë, aktualisht janë 7681 raste aktive dhe albeu.com më poshtë do t’ju tregojë shpërndarjen e tyre sipas qarqeve.

Shpërndarja gjeografike e rasteve aktive sipas qarqeve:

Tiranë             2900

Shkodër          1322

Vlorë               694

Fier                  592

Durrës             527

Lezhë              397

Elbasan           376

Berat               278

Gjirokastër       243

Korçë               156

Kukës              116

Dibër                 80

Siç shihet Tirana, Shkodra dhe Vlora mbajnë rekord, ndërsa Kukësi dhe Dibra kanë më pak raste se të gjithë qarqet e tjera./albeu.com


Shtuar 26.08.2021 18:41