TIA jep njoftimin e rëndësishëm për qytetarët që udhëtojnë drejt Greqisë dhe Italisë

Aeroporti ndërkombëtarë Nënë Tereza, përmes një njoftimi në facebook ka njoftuar të gjithë udhëtarët drejt Greqisë dhe Italisë se është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

Më poshtë gjeni dhe kriteret e tjera që duhet të plotësoni për të udhëtuar drejt Italisë dhe Greqisë:

Njoftimi i plotë i TIA-s

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejtë Italisë dhe Greqisë, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.

Linku për formularin drejtë Italisë: https://app.euplf.eu/

Linku për formularin drejtë Greqisë: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/

Gjithashtu ju rikujtojme se për të udhëtuar drejt Italisë duhet të:

– Paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar.

Për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere:

  1. Test COVID, ose
  2. Një dëshmi që personi e ka kaluar ose
  3. çertifikata e vaksininimit

Ju rikujtojmë se jemi në dispozion të çdo pasagjeri për t’i shërbyer sa më mirë, e në të njëjtën kohë, mbetemi besnikë të durimit dhe bashkëpunimit.

Faleminderit për mirëkuptimin

Tirana International Airport


Shtuar 13.08.2021 19:21