THE BRAVE/ Filmi kushtuar Lazaratit në kinematë e qyteteve më të mëdha italiane

Filmi i cili i është kushtuar Lazaratit, “The Brave”  ose “Të guximshmit”, nga dita e djeshme ka nisur të transmetohet edhe në kinematë italiane.

Ai do të mund të shijohet në sallat e UCI Cinemas, në qytetet me të mëdha italiane.

Filmi është produkt i  një produksioni shqiptaro – amerikan që vendos në qendër ngjarjet e Lazaratit.

Lazarati, një qytet shqiptar që është i njohur për prodhimin dhe trafikimin e drogës.

The Brave, il film dedicato a Lazarati, presto nelle sale italiane. Dal 6 ottobre, nelle sale di UCI Cinemas, nelle maggiori città italiane.