Tensione te “5 Maji”, banorët rezistencë, hipin mbi çati dhe gjuajnë me gurë (VIDEO)

Situata te “5 maji” vazhdon të jetë e tensionuar për shkak se banorët kundërshtojnë shembejen e shtëpive të tyre.

Mëngjesin e sotëm ata kanë treguar sërish rezistencë, duke u bërë bashkë dhe duke kundërshtuar policinë dhe IKMT-në.

Disa banorë kanë hipur mbi çatitë e shtëpive të tyre ndërsa të tjerë kanë qëelluar dhe me gurë.

Ndërkohë, forcat e policisë po tentojnë t’i largojnë nga banesat e tyre, për t’ua shembur që t’i hapet rruga projektit të rindërtimit.

 


Shtuar 22.02.2022 09:53