Të paprekshmit (FOTO LAJM)

Ditën e sotme është mbajtur seanca plenare në Kuvendin e Shqipërisë.

Ajo që ka tërhequr vëmendjen, veç debateve të ashpra, është stili i veshjes së deputetëve.

Mënyra se si vishen deputetët është kthyer tashmë një një arsye të veçanti për t’u fotografuar.

Si gjithmonë të kuruar dhe të kujdesshëm ndaj veshjes së tyre, politikanët kanë ruajtur një balancë ndërmjet ngjyrave blu, të zezë dhe gri.

Sjellim në kujtesë se pavarësisht korrupsionit galopant që “gëlon” në Shqipëri, asnjë prej politikanëve të lartë nuk ka mbajtur përgjegjësi dhe nuk është dënuar, por ia kanë hedhur “pa u lagur”./albeu.com/