Sulmohet Dritan Abazoviç? (VIDEO)

Raportohet se është sulmuar kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç. Qytetarët që besojnë se në Mal të Zi ka një qeveri kukull dhe siç kanë bërë të ditur ata sot “ngrenë flamurin e lirisë” në Belvedere, po bllokojnë rrugët.

Kryeministri malazez, Dritan Abazoviç është pritur me provokime të vogla nga individë të cilët kanë bërtitur, por nga një grup qytetarësh, me shumë gjasa nga Nikshiqi, drejt kryeministrit ka fluturuar një shishe qelqi, e cila fatmirësisht ka rënë para tij. /Demokracia/