Sulltan Novruzi, Kryegjyshi botëror mesazh për besimtarët

Nesër besimtarët Bektashianë në mbarë botën kremtojnë festën e Sulltan Novruzit, ditën e pranverës, ditën e lindjes së shenjtorit të madh të njerëzimit, Imam Aliut.

Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Edmond Brahimaj, ka një mesazh për të gjithë besimtarët.

Ai i ka uruar të gjithë besimtarët bektashinj dhe ka bërë thirrje për sa më shumë paqe dhe dashuri mes njerëzve./albeu.com/