Stuhia e rërës përfshin një qytet të tërë në Kinë (VIDEO)

Një stuhi e madhe e rërës ka mbuluar një qytete të tërë në veri-perëndim të Kinës. Qyteti Dunhuang u përfshi nga pluhuri pasi stuhia u ngrit në 100 metra lartësi.

Në disa video të publikuara në rrjete sociale shihet se rëra ka përfshirë rrugët dhe ndërtesat.

Ky qytet ndodhet afër shkretëtirës Gobi, shkruan BBC.


Shtuar 26.07.2021 20:34