Stresi tregon çfarë ka i thënë Noizy në gjykatë pas 11 vitesh (VIDEO)

U bënë disa muaj nga kur u kuptua se Stresi dhe Noizy i kanë dhënë fund armiqësive, madje për t’u bërë shokë.

Përgjatë kësaj kohe, lideri i OTR nuk është se ka folur ndonjëherë publikisht sa i përket këtij kapitulli. Por, e njëjta nuk ka ndodhur me Stresin.

Ai disa herë, u përfshi edhe në intervista, ku i ka dhënë përgjigje kurreshtjes së madhe të ndjekësve në rrjete sociale, mbi pajtimin me Noizyn.

Në një video live me Kozak Braçin, Stresi i është rikthyer sërish mbrëmë kësaj pjese.


Shtuar 4.07.2021 13:06