SPAK kërkoi rinisjen e gjykimit, kush është gjyqtarja që do të shqyrtojë çështjen e Fatmir Mediut

Gjykata e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit më 27 korrik ka rrëzuar kërkesëne SPAK për rihapjen e hetimit ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu, i akuzuar si një ndër përgjegjësit e tragjedisë së Gërdecit me 26 të vrarë dhe qindra të plagosur.

Saida Dollani do të jetë gjyqtarja që do të shqyrtojë çështjen e Mediut në Apelin e Posaçëm.

Çështja do të shqyrtohet në dhomë këshillimi.


Shtuar 8.09.2021 11:12