Skandaloze: Policia dënon qytetarin ndërsa e fal deputetin e PDK-së (VIDEO)

Policia e Kosovës po bën dallime në dënimet për qytetarët.

Kështu në një ngjarje që ka ndodhur sot, policia e dënon një qytetar i cili e ka parkuar veturën e tij në një vend që nuk lejohet mirëpo të njëjtën nuk e bën edhe për deputetin e PDK-së, Hajdar Beqa.

Në videot që një qytetar i ka dërguar Gazetës inFokus dhe sipas qytetarit shihet se si policia e falin deputetin por jo edhe qytetarin të cilit i shkruajnë dënimin.

Kështu ka bërë të ditur edhe vetë qytetari i cili ka dërguar video dhe fotografi që e dëshmojnë ngjarjen e ndodhur të mërkurën.


Shtuar 31.03.2021 20:29