SKANDAL/ Legjenda e futbollit që ka ndërruar jetë, emri i Fadil Vokrrit në listën e votuesve në Shqipëri (VIDEO+FOTO)

Sot janë duke u zhvilluar zgjedhjet në Shqipëri atje ku do të vendoset për partinë që do të drejtojë vendin tonë për 4 vitet e ardhshme. Në raportimet që vijnë nga Kosova vërehet se lista e votuesëve nuk ka ndryshuar dhe mbeten ato të vjetrat.

Kjo pasi nuk mund të shpjegohet ndryshe përfshirja e legjendës së futbollit Fadil Vokrri që ka ndërruar jetë. Në një nga qendra e Tiranës figuron edhe Vokrrit, duke përbërë një skandal më vete.

Shtuar 25.04.2021 13:50