Si sillen muzikantët e rrugës kur ka konkurrencë? (VIDEO)

“Piranjat” të moderuar nga Arilena Ara dhe Florjan Binaj, kanë bërë një tjetër eksperiment social në qendër të Tiranës.

Si reagojnë muzikantët kur ju shtohet konkurrenca? Aktori i “Piranjave” Visi vendos të sfidojë disa muzikantë që performojnë çdo ditë para xhamisë së “E’them Beut”, me një instrument të muzikor që shumë pak e njohin të quajtur “Triangolo” ose trekëndëshi.

Mesa duket muzikantët që dhurojnë spektakël çdo ditë për kalimtarët këtë herë janë vërtetë të frikësuar, pasi Visi po u merr klientelën, aq sa njëri prej tyre i kërkon të largohet madje duke i bërë presion edhe me lejen e bashkisë në dorë.

Një video gazmore e cila do ua bëjë këtë mbrëmje edhe më të bukur.


Shtuar 30.10.2022 22:19