Si duket veza e pa gatuar në membranën e saj pasi i kemi hequr lëvozhgën

Një përdorues i rrjeteve sociale, profesioni i tij nuk bëhet i ditur, i ka kushtuar kohë një veze të freskët të pa gatuar duke i hequr lëvozhgën dhe duke e lënë masën e bardhë dhe të verdhë të saj të qëndrojnë brenda membranës.

Ndryshe nga herët e tjera shumë pak njerëz mund ta heqin lëvozhgën dhe ta shfaqin vezën me membranën e tyre.

Një pamje e bukur e saj duket edhe në foton e mëposhtme.


Shtuar 27.11.2022 17:29