Shuhet shpresa e PD-së në Elbasan, PS triumfon edhe në Peqin

Vijon  numërimi i fletëve të votimit për zgjedhjet e zhvilluara ditën e djeshme në vendin tonë të cilat do të përcaktojnë dhe fatin e qeverisë për katër vitet e ardhsme.

Ndërkohë në Bashkinë e Peqinit ka përfunduar numërimi dhe rezultatet ndahen, si vijon: PS ka 6702 vota, PD ka 5397 vota dhe LSI 311 vota, ndërsa janë shpallur të pavlefshme 701 vota.

 


Shtuar 26.04.2021 22:15