Shqiptarëve që kanë bërë vaksinën ruse dhe kineze do t’u lejohet hyrja në Greqi

Greqia ka marrë vendim të lejojë brenda territorit të saj të gjithë personat e vaksinuar, madje edhe ata që nuk janë miratuar nga EMA.

Kjo do të thotë që edhe shqiptarët e vaksinuar me Sputnik V, dhe Sinovac mund të kalojnë kufirin pa detyrimin e testit anti-COVID. /albeu.com

Shtuar 11.06.2021 09:06