Shqipëria vendosi/ Dalin rezultatet e Exit Poll-it të parë: Si u ndanë mandatet mes PD-së dhe PS-së?

Procesi i votimit është mbyllur në vend ndërsa vetëm qytetarët që kanë mbetur në radhë janë akoma duke votuar.

Në Exitpoll-in e publikuar nga Gijotina.al, kanë dalë tashmë rezultatet lidhur me ndarjen e mandateve nëpër qytete.

Konkretisht:

Shkodra
PD 6
PS 3
LSI 1
PSD 1
Kukes

PD 2
PS 1

Dibra

PD 3
PS 2

Lezha

PD 5
PS 2

Durres

PD 7
PS 6
LSI 1

Tirane

PD 17
PS 16
LSI 3

Elbasan

PD 6
PS 7
LSI 1

Fier

PD 7
PS 8
LSI 1

Berat

PD 2
PS 4
Lsi 1

Korca

PD 5
PS 5
LSI 1

Vlora
PS 7
PD 4
LSI 1

Gjirokaster
PS 2
PD 2

Total
Pd 66 total
Ps 63 total
Lsi 10 total
PSD 1 total /albeu.com/


Shtuar 25.04.2021 19:17