Shpërthen në flakë transformatori në Gjirokastër, disa fshatra pa energji

Transformatori ne fshatin Shën Todhër, ka shpërthyer duke provokuar flakë të zjarrit.

PMNZSH Gjirokastër ka shkuar ne vendngjarje dhe po punon për  të lokalizuar flakët.

Për pasojë ka ngelur pa energji elektrike banorët e fshatit dhe fshatrave përreth.

Shtuar 5.09.2022 20:38