Shkelën barazinë në tendera, SPAK kërkon 8 muaj burg për 3 punonjëset e spitalit të Elbasanit

Prokuroria e Posaçme (SPAK) ka kërkuar nga 8 muaj burgim dhe më pas pezullim dhe dënim me kusht për dy vjet, për punonjëset e spitalit të Elbasanit, Anila Ballhysa, Mimoza Zyberi dhe Ardita Beqiri.

Te treja akuzohen për shkelje të barazisë në tendera. Këto anetare të KVO dhe kanë marrë pjesë në dy tendera për spitalin e Elbasanit me vlerë 5 milion dhe 15 milion lekë të vjetra.

Sipas SPAK kanë favorizuar operatorin fitues./albeu.com

 


Shtuar 27.10.2021 10:42