Shkak ura, aksidentohen dy kamionë dhe dy makina në Librazhd (VIDEO)

Një aksidenti i rëndë ka ndodhur në Murrash të Librazhit, ku do kamionë janë përplasur me njëri-tjetrin dhe shkak ka qenë ura.

Mësohet se ura ka dimensione të vogla dhe kjo ka bërë që kamionët të përplasen, ndërsa në aksident janë përfshirë më pas edhe dy makina të vogla.

Aksidentin ka shkaktuar readhë të gjata trafiku rreth 4 kilometra në dy të dyja krahët e rrugë , ndërsa policia po ndihmin për mbarëvajtjen e lëvizjes së automjeteve./albeu.com