Shiu nuk e lë rehat Ramën: Dua breshër votash në kutitë e votimit (VIDEO)

Kryeministri Rama është penguar nga shiu për të mbajtur fjalën e tij gjatë takimit në Peqin.

Ndërkohë që po fliste në shi,  Rama paralajmëroi në aktivitetin elektoral të Peqinit një breshër votash në kutitë e votimit në favor të PS në 25 prill.

Kreu i socialistëve tha se Peqini dhe Elbasani në terësi nuk mund të kthehen mbrapa, duke sulmuar edhe njëherë kundërshtarët e tij politikë.

Rama: Në Peqin dhe gjithë Elbasanin kemi sfidën të realizojmë një fitore shembullore, kuptimplotë, që të realizojmë një fitore e cila të jetë rezultat i gjithë këtij shiu paralajmërues të kthyer në breshër në kutitë e votimit.

Kutitë e votimit janë momenti më i rëndësishëm në katër vite për një popull, janë momenti kur ne vendosim çfarë duam të bëjmë nesër, të vazhdojmë përpara dhe të ngjitemi edhe pse me vështirësi apo të kthehemi mbrapa. Nuk mund të ndodhë që Peqini dhe Elbasani të kthehen prapë te Dash Sula.

 


Shtuar 19.04.2021 12:59