Shembja e “Prestige Resort”, forcat xheniere çajnë kolonat për të vendosur eksplozivin

Ka filluar shkatërrimi dhe nxjerrja e objekteve pas ndërhyrjes së paligjshme të IKMT në “Prestige Resort”.

Siç duket forcat Xheniere qe po çajnë kolonat për të vendosur eksplozivin.

Godina në fjalë, është 6 katëshe. Pasi të vendosen nga forcat xheniere lënda plasëse, do të bëhet hedhja në erë e telekomanduar.

Kujtojmë se Këshilli Kombëtar i territorit ka dhënë leje për godinën më 2016, gjë që konfirmohej edhe përmes një shkrese të IKMT-së në 2017.


Shtuar 1.12.2022 12:59