Seanca në kuvendin shqiptar nis me një minutë heshtje për mbretëreshën Elizabeth II

Seaca e sotme plenare ka nisur me një minutë heshjte për vdekjen e mbretëreshës Elizabeth II në 8 shtator të këtij viti.

I pranishëm në seancë është edhe ambasadori britanik Alastair King Smith.

Gjatë seancës së sotme pritet të diskutohet edhe lidhur me ratifikimin e një marrëveshje për shkëmbim informacioni mes autoriteteve shqiptare dhe britanike sa i takon migracionit të paligjshëm të shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar./albeu.com