Rritja e çmimeve: 4 kërkesat e qytetarëve në protestën para Kryeministrisë

Që prej orës 17:00 qytetarët janë mbledhur para kryeministrisë në një protest paqësore kundër rritjes së çmimeve.

Kërkesat e qytetarëve janë katër:

1. Heqjen e TVSH-së për ushqimet e shportës

2. Uljen e TVSH me masën 10% të energjisë elektrike për familjet dhe biznesin e vogël

3. Heqje taksës së naftës 27 lekë/litër.

4. Heqjen e akciës për gazin.

/albeu.com