Rikthehet plotësisht sistemi TIMS edhe në Portin e Vlorës

Pas portit të Durrësit, sistemi TIMS mësohert se është rikthyer plotësisht edhe në portin e Vlorës me pasagjerët dhe automjetet që kalojnë normalisht.

Kujtojmë që prej dy ditësh të gjitha pikat kufitare të vendit tonë punuan me regjistra, pasi sistime TIMS ra pas një sulmi kibernetik nga Irani.

Ditën e somte thuajse në te gjitha pikat doganore është kthyer normaliteti.

Shtuar 11.09.2022 19:11