Rama takim me kompanitë lidere në tregun e energjisë në SHBA dhe BE, e pranishme edhe Yuri Kim (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim te Pallati i Brigadave me kompani lidere në tregun e energjisë në SHBA dhe BE, ndërsa shprehet se ato janë gati për t’u përfshirë në planin për transformimin e Shqipërisë në eksportues neto të energjisë.

“Pallati i Brigadave, një grup kompanish lider në tregun e energjisë në SHBA dhe BE, me gatishmërinë për t’u përfshirë në zbatimin e planit ambicioz të transformimit të Shqipërisë në eksportues neto të energjisë dhe kampione e Ballkanit për energjinë”, thotë Rama.

Shtuar 27.04.2022 10:05

Tags: