Rama: Sa shumë radhë keni pritur për çdo copë letër para 7 vitesh

Kryeministri Edi Rama po prezanton programin për Shërbimet për Qytetarët dhe Biznesin.

“Gjërat kanëndryshuar aq shumë.

Nuk ishte 70 vjet më parë dhe as 27 vjet më parë por vetëm 7 vite më parë koha kur të gjithë ju për të marrë një copë letër që njga një certifikatë e zakonshme te një dokument vërtetimi duhet të rrinte në rradhë apo e keni harruar.

Sa shumë rradha keni bërë për çdo copë letër para 7 vitesh”, tha Rama.

 


Shtuar 19.03.2021 10:13

Tags: