Putin shpallet mashkulli më seksi (FOTO LAJM)

Kur u pyetën se cili burrë i famshëm është më seksi, 18% e burrave dhe 17% e grave të përfshira në një sondazh votuan sigurisht për Vladimir Putin.

Sondazhi u organizua nga Superjob.ru dhe përfshiu 1,000 burra dhe 1,000 gra në më shumë se 300 qytete ruse midis 22 marsit dhe 1 prillit. 68-vjeçari u shpall burri më seksi nga të gjithë.

“Rusët ende e cilësojnë Vladimir Putin njeriun e famshëm më tërheqës në vend,” deklaroi Superjob.ru. “As aktorët, as atletët ose politikanët e tjerë nuk mund të konkurrojnë me të sot.”

Qartë. Shihni më poshtë pak disa nga emrat që nuk ia dolën dot të rrëzonin Putin nga froni i njeriut, përpos të tjerave, më tërheqës.


Shtuar 3.04.2021 15:15