Putin dhe Macron bien dakord që Inspektorët e Energjisë Atomike të vizitojë centralin bërthamor

Presidenti rus Putin dhe homologu i tij francez Macron kanë rënë dakord për nevojën e një vizite në termocentralin bërthamor të Zaporizhzhia nga inspektorët e Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike (IAEA).

Sipas Kremlinit, gjatë telefonatës së tyre pak kohë më parë, Putin fajësoi Kievin për granatimet e fundit të objektit.

Ukraina ka ngritur më parë të njëjtën akuzë ndaj Rusisë.