Punimet në rrugë sjellin trafik të rënduar Vlorë-Orikum

Fundjava dhe moti i ngrohtë ka bërë që njerëzit t’u drejtohen plazheve në jug të vendit. Por për shkak se në rrugën Vlorë-Orikum po kryehen punime, pushuesit janë përballur me një trafik të rënduar.

Përgjatë rrugës janë krijuar radhë kilometrike të makinave të cilët thuajse nuk lëvizin farë./albeu.com


Shtuar 19.06.2021 18:14