Publikohen datat për provimet e Maturës Shtetërore 2024

Datat e provimeve të Maturës Shtetërore për nxënësit që ndjekin arsimin e përgjithshëm janë publikuar sot.

Provimi i gjuhës së huaj (anglisht) do të jetë më datë 03 qershor, gjuha shqipe dhe letërsia më 10 qershor, matematika 18 qershor dhe provimi i lëndës me zgjedhje më 24 qershor.

Provimet e Maturës Shtetërore 2024 fillojnë në orën 10:00 dhe zgjasin 2 orë e 30 minuta.


Shtuar 9.05.2024 16:55