Provimi i lëndës Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, publikohet teza 30 minuta pasi maturantët kanë filluar testimin

Përsëritet sërish skena! Një nga tezat e provimit të dytë të Gjuhë Shqipe dhe Letërsisë, së Maturës Shtetërore 2024, u shpërnda me shpejtësi në rrjete sociale.Shtuar 10.06.2024 11:02