Protestë në Tiranë për vrasjen e Liridona Ademajt, ambasadori Durmishi: Drejtësia të thotë fjalën e saj

Vrasja e Liridona Ademajt ka tronditur Kosovën e Shqipërinë, pasi u mësua se krimi ndodhi me porosi të bashkëshortit të saj.

Në Tiranë u mbajt një protestë në lidhje me ngjarjen e rëndë, ku u bashkua  edhe ambasadori i Kosovës, Skënder Durmishi.

“Unë dola t’iu takoj para derës së ambasadës. Është një iniciativë njerëzore dhe të falënderoj për ndjesinë që tregoni për një rast që ka tronditur Kosovën që është e shtanguar dhe në shok të vërtetë. Protesta juaj është për t’u përkrahur dhe thirrjet tuaja për drejtësi për Liridonën dhe për çdo grua. Drejtësia të thotë fjalën e vet për një krim kaq monstruoz siç ndodhi me Liridonën”, tha ai.


Shtuar 3.12.2023 12:35