Profesori i Agronomisë tregon vendin më të mirë për të “varrosur” njerëzit

Profesori i Agronomisë Lush Susaj bëri deklarata të forta mbrëmë në “Albano Show” teksa tha se vendi më i mirë për të varrorur “fytyrën” dhe dinjitetin është pikërisht politika.

Duke marrë parasysh se Susaj është profesionist në fushën e Agronomisë, Albano e pyeti atë se cili ishte dheu më i mirë për të varrosur një njeri, ndërsa Susaj iu përgjigj se ai ishte pikërisht politika.

Nuk ka dhe më të mirë se politika për të varrosur dhe kalbur shpejt një njeri. Në këtë dhe janë varrosur figurat me më shumë dinjitet të shqiptarëve gjatë këtyre 80 viteve të fundit. Aty edhe humb fytyrën”, tha Susaj.


Shtuar 9.12.2023 11:09