Po ngjiste Malet e Sharrit, lëndohet një diplomat i Ambasdës Britanike në Kosovë

Ambasada e Britanisë së Madhe e ka konfirmuar se një anëntar i ambasadës së tyre është përfshirë  në një aksident në Malet e Sharrit.

“Mund të konfirmojmë se një anëtar i Ambasadës Britanike është përfshirë në një aksident në malet e Sharrit. Ata aktualisht janë në trajtim mjekësor”, thuhet në njoftim.

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës kishte njoftuar për nisjen e aksionit për ta shpëtuar të aksidentuarin.

Misioni ishte kryer më sukses dhe tani diplomati është në trajtim mjekësor. /Express