Pezullohet nga detyra shefi i komisariatit Gjirokastër

Shefi i komisariatit në Gjirokastër, Besnik Lila është pezulluar nga detyra për asgjësimin e rreth mijëra bimëve narkotike që janë bërë nga efektivë të Tiranës në rrethin Gjirokastër.

Kujtojmë se kjo ngjarje nuk është bërë publike në media nga Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër, ku efektivët në Tiranë asgjësuan bimët cannabis sativa në Gjiorkastër dhe Përmet.


Shtuar 1.10.2021 10:07