Përmbytjet, Spiropali: Në situata të tilla, ne jemi të verbër për sa i përket bindjeve politike

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, nga mbledhja e Shtabit të Emergjencave Civile në Shkodra u shpreh se qeveria do të vijojë punën e vazhdueshme për të përballuar situatën e rëndë të krijuar për shkak të reshjeve të fundit.

“Është e rëndësishme që burokracia është shmangur në këtë raste dhe komunikimi me strukturat qendrore ka funksionuar për t’i ardhur njerëzve në ndihmë. Kjo punë na përket të gjithëve, nuk është momenti për të bërë politikë ne ditës, por për të bërë punën e madhe që kjo emergjencë të menaxhohet dhe të përballohet me sa më pak kosto për të gjithë qytetarët. Ne nuk i shohim, ne jemi të verbër për sa i përket bindjeve politike, por shohim te njerëzit dhe qytetarët, bashkëpunëtorët tanë për të zgjidhur këtë emergjencë”, tha ajo./albeu.com

Shtuar 21.11.2022 14:54