Triumf i thellë, Berisha siguron kreun e PD-së

Gramsh. Pas mbylljes së procesit të votimit, në Gramsh janë numëruar edhe votat. Sipas raportimeve Berisha kryeson me 353 vota. Ibsen Elezi 17 vota ndërsa në total kanë votuar 372 anëtarë.

Roskovec mësohet se Berisha ka marrë 433 vota, ndërsa Ibsen Elezi 39. Katër vota të tjera kanë dalë të pavlefshme.

Dibër mësohet se kanë votuar në total 754 votues nga të cilët Berisha ka marrë 664 vota.

Ibsen Elezi ka marrë 84 vota ndërsa 6 vota rezultuan të pavlefshme.

Cërrik
337 vota Sali Berisha,14 vota Ibsen Elezi dhe 6 vota kanë dalë të pa vlefshme.

Klos. Kanë votuar 445 anëtarë ku Sali Berisha ka marrë 429 vota ndërsa Ibsen Elezi 9.
Të pa vlefshme 7

Burrel. Gjithësej kanë votuar 526 anëtarë nga të cilat 490 vota janë për Sali Berishën dhe 31 për Ibsen Elezin
Të pa vlefshme 5

Lezhë. Sali Berisha ka marrë 1057 vota, Ibsen Elezi 128 vota dhe 3 vota kanë dalë të pavlefshme.

Selenicë kanë votuar 220 persona. Nga votimi Sali Berisha 198 vota, Ibsen Elezi 22 vota.

Skrapar rezulton se Berisha ka fituar me 91 vota ndërsa Elezi mori 3 vota.

Pogradec Berisha ka marrë 484 vota ndërsa Elezi 32 vota.

Devoll.1082 vota shkojnë për Sali Berisha, 135 vota Ibsen Elezi, 8 vota të pavlefshme

Kuçovë kanë votuar 483 anëtarë nga të cilët 437 vota Sali Berisha, 45 vota Ibsen Elezi, 1 votë ka e pavlefshme

Berat kanë votuar 441 anëtarë, ku Berisha ka marrë 378 vota, ndërsa Ibsen Elezi 57 vota.

Maliq Sali Berisha ka marrë 1266 vota, ndërsa Elezi 10.

Berat Sali Berisha ka marrë 378 vota ndërsa Ibsen Elezi 57 vota, të pavlefshme 3 vota

Morën pjesë 441 votues

Poliçan Sali Berisha 93 vota, Ibsen Elezi  2 vota.

Pjesëmarrja 95 votues

Maliq Sali Berisha 1266 vota, Ibsen Elezi 10 vota

Të pavlefshme 2 vota

Mallakastër Sali Berisha 409 vota, Ibsen Elezi 10 vota

Has Sali Berisha 803 vota, Ibsen Elezi 22 vota, të pavlefshme 5 vota

Patos kanë votuar 626 anëtarë nga të cilët 614 vota Sali Berisha, 11 vota Ibsen Elezi, 1 votë e pavlefshme

Kolonjë 356 vota merr Sali Berisha 38 vota Ibsen Elezi dhe 6 vota rezultojnë të pavlefshme

Fushë Krujë kanë votuar 470 anëtarë, 447 vota Sali Berisha, 11 vota Ibesen Elezi, 12 vota të pavlefshme

Sukth 493 vota Sali Berisha, 10 vota Ibsen Elezi, 5 vota të pa vlefshme.

Kukës diferenca e votave mes Berishës dhe Ibes Elezi është e madhe 261 vota kanë shkuar për Berishës dhe 32 për Elezin, 3 të pavlefshme.

Krujë kanë votuar 538 anëtarë 523 vota Sali Berisha, 14 vota Ibsen Elezi,1 votë e pavlefshme.

Lushnje 733 vota Sali berisha, 73 vota Ibsen Elezi, 9 vota të pavlefshme.

Dimal kanë votuar 347 anëtarë, 305 vota Sali Berisha, 28 vota Ibsen Elezi dhe14 vota të pavlefshme.

Divjakë kanë votuar 354 anëtarë, 320 vota Sali Berisha, 34 vota Ibsen Elezi.

Bulqiza Berisha 431 vota, Elezi 17 vota dhe 8 vota rezultojnë të pavlefshme.

Vau i Dejës Berisha 726 vota, Elezi 95 vota dhe 2 vota të pavlefshme.

Vlorë Berisha 836 vota, Elezi 46 vota dhe 8 vota të pavlefshme.

Himarë Berisha 113 vota, Elezi 9 vota dhe 2 vota janë të pavlefshme.

Shkodër Sali Berisha 1500 vota, Ibsen Elezi 114 vota dhe 15 vota janë të pavlefshme.

Durrës 1809 vota Sali Berisha 151 vota Ibsen Elezi ku 3 vota kanë rezultuar të pavlefshme.

Shijak 460 vota Sali Berisha, 13 vota Ibsen Elezi.

Mirditë Berisha 454 vota, Ibsen Elezi 18 vota, 6 vota të pavlefshme.

Sarandë Berisha 354 vota, 121 Ibsen Elezi, 11 vota të pavlefshme.

Kavajë Berisha 830 vota, Elezi 23 vota, 5 vota të pavlefshme.

Gjirokastër Berisha 1756 vota, Elezi 126 vota, 16 vota të pavlefshme.

Korça 621 vota Sali Berisha, 36 vota Ibsen Elezi dhe 8 vota të pavlefshme.

Kurbin 1057 vota Sali Berisha, 128 vota Ibsen Elezi, 3 vota të pavlefshme.

vijon…/albeu.com