Përfundon edicioni i katërt i “Tiranathlon”/ Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare

Përfundon edicioni i katërt i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë garues nga vende të ndryshme të botës.

Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës.

Në këtë aktivitet sportiv, u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

Sprint Race – Meshkuj

 1. Boris Andreev, Bullgari
 2. Nikitas Kallitsis, Greqi
 3. Genc Isufi, Kosova

Sprint Race – Femra

1.Stephania Polychroniadis, Greqi

2.Mira Georgieva, Bullgari

3.Julinda Pashku, Shqiperi

Olympic Race – Meshkuj

 1. Alexander Bozhilov, Bullgari
 2. Panaghiotis Polyzos, Greqi
 3. Albion Ymeri Kosove

Olympic Race – Femra

 1. Anastasia Peycheva, Bullgari
 2. Selena Vlahova, Bullgari
 3. Katayun Shamlu, Azerbaijan

Relay Sprint Race

 1. Rei Hazizaj, Shqiperi
 2. Olsian Veliaj, Shqiperi
 3. Bledar Mesi, Shqiperi

Relay Olimpic Race

 1. Elvis Xhafaj,
 2. Bartolomiej Czyz,
 3. Tzmitry Prudnikqu


Shtuar 26.05.2024 15:59