Përfitimet e mrekullueshme që merrni nga vitamina C

Vitamina C luan rol në përthithjen e hekurit, në forcimin e sistemit imunitar, në forcimin e kockave dhe në promovimin e energjisë dhe mirëqenien mendore. Por, jo vetëm kaq. Më poshtë albeu.com do ju tregojë përfitimet dhe vetitë e vitaminës C.

Zvogëlon ndjeshmërinë e rrezikut dhe shfaqjen e formave të ndryshme të kancerit.

Zvogëlon rrezikun e miokradit të miokardit.

Zvogëlon shanset e problemeve dhe sëmundjeve kardiovaskulare.

Zvogëlon shanset e sëmundjeve kronike.

Ndihmon në trajtimin e të ftohtit.

Ndihmon në trajtimin e gripit të zakonshëm.

Parandalon shfaqje e kataraktit të syve./albeu.com


Shtuar 2.06.2021 15:12