Pema e Krishtlindjeve dekorohet nën ujërat e Liqenit të Ohrit (VIDEO)

Zhytësit nga qendra e zhytjes “Amfora” tradicionalisht për të 19-tin vit radhazi dekoruan pemën e Krishtlindjes nën ujërat e Liqenit të Ohrit.

Zhytësit në mënyrë unike uruan qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjet.


Shtuar 26.12.2021 13:06