PAMJE TË RËNDA/ “Do të të…” Momenti kur bashkëshorti dhunon dhe ofendon rëndë Bedrie Lokën, djali përpiqet ta ndalojë

AlbEu ka siguruar pamjet nga momenti kur Xhemal Loka dhunon dhe ofendon rëndë 41-vjeçaren Bedrie Loka, e cila kreu vetëvrasje disa ditë më parë.

Videoja e siguruar shfaq momentin kur Xhemal Loka, tani i burgosur, e ofendon me fjalë të rënda gruan në praninë e djalit të tyre i cili përpiqet ta ndalojë fizikisht të atin.